Antwerp classic salon 2018

De oldtimerbeurs “Antwerp Classic Salon” te Antwerpen op 2,3 en 4 maart ’18.
Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 had de oldtimerbeurs “Antwerp Classic Salon” plaats te Antwerpen in de Expo van Antwerpen. Het Bestuur, Geert, Danny en Dennis hadden begin januari afgesproken om er dit jaar weerom een clubstand neer te zetten. Zogezegd, zo gedaan! Op donderdagmiddag 1 maart spraken Geert, danny en zijn zoon Bart af tegen 13.30u op de parking van Expo Antwerpen met hun wagen en aanhanger volgeladen met clubspullen om de clubstand op te zetten. Dennis en Tom S. die zouden tussen 18.00u en 19.00u beiden hun oldtimer brengen om op de clubstand te zetten. Dennis bracht zijn blauwe Opel Kadett D en Tom zijn witte Opel Diplomat. Als de 2 Opel Oldtimers op hun plaats stonden werden er nog wat kleine snufjes aan de clubstand aan gebracht en daarna reden de heren naar huis. Op vrijdag 2 maart spraken Geert, Danny en zoon Bart weer af in de Expohallen tegen 13.00u om nog wat kleine snufjes aan te brengen aan de clubstand en om wat miniaturen en enkele kleine clubartikelen in de vitrinekast te zetten. Om klokslag 14.00u gingen de deuren open voor het grote publiek en ging de oldtimerbeurs van start. De 4 hallen van de Expo stonden bomvol met oldtimers, en standhouders die onderdelen, onderhoudsmiddelen, boeken, miniaturen enz.… kwamen aanbieden en verkopen. Dennis en Sara zouden tegen ca. 16.00u naar de hallen komen om Geert en Danny te vervangen. Daar die 2 heren en hun broers op vrijdagavond om ca. 19.00u naar Russelsheim in Duitsland vertrokken naar de grote onderdelen dag aldaar. Dus Dennis, Sara en Bart bleven op de clubstand tot 20.00u, dan sloten de deuren en reden ook zij huiswaarts. Op zaterdag 3 maart zouden Dennis, Sarah en onze zoon Bart de clubstand bemannen. In de namiddag kwam Tom S. en zijn zoon Lucas even langs samen met Lutgart en Gilbert. Op zaterdag was het behoorlijk druk in de hallen van Antwerpen Expo Dennis en Bart ons. Waarschijnlijk door het natte en koude winterweer. Om ca. 18.00u sloten de deuren en reden ze allen naar huis. Op zondag 4 Maart zouden Geert, Danny en Marleen vanaf 9.00u de clubstand bemannen. Na de middag kwamen Bart, Dennis en Sarah een handje toesteken op de clubstand. Op zondag was het in de voormiddag al behoorlijk druk in de hallen. In de namiddag kon je met momenten over de koppen lopen, zo druk was het in de hallen en gangen. Op vrijdag waren er toch een 3-tal clubleden op bezoek geweest, op zaterdag waren een 5-tal clubleden langs geweest op de stand en op zondag kregen we een 6 tel clubleden op bezoek op de clubstand. Wat niet zo slecht is hé. Om ca. 17.30u begonnen de meesten hun stand op ter ruimen en af te breken. Om ca. 18.00u werden de poorten weer geopend en was het een drukte van jewelste om met je spullen en clubmateriaal buiten te geraken. Het afbreken en opruimen ging heel vlot. We waren met 6 volwassenen en dat deed alles vlot verlopen. Om ca. 19.00u reden we dan allen moe en tevreden huiswaarts met auto en aanhanger weer volgeladen. En de Oldtimerbeurs “Antwerp Classic Salon” was weer voorbij.
Tot een volgende keer!
Danny & Marleen en Bart.